Ilmoita kesäduuni

Palkkaa nuori
kesätöihin ja tee
hyvää!

Pikaduunin työllistäjien ilmoittautumislinkit ovat auki 31.7.2023 asti.

Valitse kaupunkisi ja kerro meille millaista työtä sinulla on tarjolla, niin me etsimme sinulle sopivan pikaduunilaisen. Tulemme kontaktoimaan kaikki ilmoittautuneet maaliskuusta eteenpäin sähköpostilla tai puhelinsoitolla.

Näin homma toimii työnantajan näkökulmasta

KOTITALOUDET / YRITYKSET / YHTEISÖT

Yhteys

Valitse kesätyökaupunkisi ja täytä Ilmoita kesäduuni -lomake. Kysy lisää pikaduuni@eezy.fi. Yhteydenotto ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Tekijä

Valitsemme työtarjoukseesi soveltuvan nuoren. Sinullakin on mahdollisuus haastatella hänet.

Vahvistus

Teet päätöksen nuoren palkkauksesta vasta kun tiedät, kuka sinulle on tulossa töihin.

Työt

Nuori tekee 60-120 h työjakson sovittuna ajankohtana. Nuoren suositeltu työaika on arkisin 7:00-18:00 välillä. Suositeltu työpäivän kesto on 6 tuntia.

Laskut

Sinulle lähetetään nuoren työllistämisestä ainoastaan yksi lasku, joka on kotitalous-vähennyskelpoinen. Me hoidamme nuoren palkanmaksun ja vakuutuskulut.

Lähde mukaan työllistämään nuoria kanssamme!

Nuoren työllistäminen Eezyn kautta on vaivatonta ja edullista. Työllistäjinä voivat toimia yritykset, yhdistykset ja kotitaloudet. Työtehtävät voivat olla lähes mitä vain, esimerkiksi siivousta, lastenhoitoa, kiinteistöhuoltoa tai vaikkapa varastotöitä.

Aikaisempina vuosina kampanjan avulla on työllistetty muun muassa asiakaspalvelutehtäviin, pihatöihin, siivoustöihin ja apumiehen hommiin.

Nuorten virallisena työantajana toimii Eezy Pikaduuni, joten hoidamme rekrytointiprosessin puolestasi aina palkanmaksuun saakka. Toimimme yhteistyössä kaupunkien kanssa nuorten työllisyyden edistämiseksi.

Nuorille maksetaan pikaduunijaksosta TES:n mukainen palkka. Katso tarkemmat hintatiedot kaupunkikohtaisilta sivuilta.

Jos sinulla itselläsi ei ole tarjota työtehtäviä, voit osallistua kampanjaan myös sponsorina. Lue lisää

Työllistäjien kokemuksia Pikaduunista

”Palvelussa on parasta helppous ja vaivattomuus. Ei tarvitse huolehtia työnantajamaksuista tai vakuutuksista. Nopea ja luotettava palvelu.”

Työllistäjien kokemuksia Pikaduunista

”Olen työllistänyt vuosien aikana monia kertoja Pikaduunin kautta, yrityksenä ja kotitaloutena. Aina on osunut kohdalleni hyvin reippaita ja innostuneita nuoria, jotka ovat myös itse vaikuttaneet tyytyväisiltä.”

Työllistäjien kokemuksia Pikaduunista

”Olimme todella tyytyväisiä palkkaamamme nuoreen! Niin vastuuntuntoinen, reipas ja oma-aloitteinen tyttö.”

Työllistäjien kokemuksia Pikaduunista

”Hyvin hoidettu kampanja!”