Pikaduuni kesäbloggarit kentällä Lahdessa

Hei ja hyvää alkanutta kesää kaikille!

Suurimmalla osalla nuorista alkoi viime viikolla kesäloma. Joillekin se tarkoittaa sitä, että kesätyöt ovat joillain alkaneet. Jotkut töistä alkavat vasta heinäkuussa, mutta osalle ensimmäinen työpäivä oli jo 1.6. Tänä kesänä nuoria työllistetään yhteistyössä Lahden kaupungin kanssa mm. leikkipuistoihin järjestämään ja suunnittelemaan toimintaa ja aktiviteetteja puistossa käyville lapsille.

Lahden kesätyökampanjan avustajat Essi ja Lumi olivat kiinnostuneita seuraamaan, mitä muuta nuoret pääsevät tänä kesänä tekemään kesätyökseen Pikaduunin kautta Lahden alueella.

Kesätyökampanjan avustajat Essi ja Lumi Lahden maauimalalla vierailulla, 2.6.2020

Essi ja Lumi kävivät vierailulla Lahden Urheilukeskuksen Maauimalassa, joka on yksi kesäkuun alussa toimintansa käynnistäneistä kesätyöpaikoista. Maauimalassa työskentelee kaksi Pikaduunin kesätyönuorta. Maauimalassa on allastilaa niin harrastajille kuin myös vapaa-ajan viettäjille. Työtä ja tehtävää varmasti siis riittää! “Aiomme myöhemmin päivitellä, mitä nuoret ovat tehneet ja millaisia kokemuksia heillä on ollut Pikaduunin kesätyöntekijöinä. Emme malta odottaa!”

-Essi ja Lumi, Pikaduuni kesätyönkampanjan avustajat 2020-