Mutkattomasti töihin VMP Pikaduunin kautta?

Pikaduunin tehtävä on järjestää nuorille lyhytjaksoisia kesätyöpaikkoja. Työnhaku VMP Pikaduuni -kampanjan kautta on helppoa ja mutkatonta.

Hakuprosessi

Työnhaku aloitetaan netissä osoittessa www.pikaduuni.fi, josta löytää täytettävän lomakkeen, jonka jälkeen saa kutsun haastatteluun. Haastatteluaikoja on reilusti tarjolla, mikä helpottaa huomattavasti oman aikataulujen järjestelyä. Haastattelun jälkeen nuorelle tulee tarjouksia erilaisista kesätöistä. Tarjouksia laatiessa työnantaja on ottanut huomioon nuoren omat toiveet, mielenkiinnonkohteet ja esimerkiksi kulkumahdollisuudet. Kun mieluinen työpaikka löytyy, pyydetään nuorta kirjoittamaan työsopimus.

Omat kokemukset

Pikaduuni on vaivaton ja mahtava tapa ottaa ensiaskel työelämään ja saada ensimmäisiä työkokemuksia. Meidän mielestämme Pikaduunin kautta oli erityisen helppo hakea töitä. Ohjeet ovat aina selkeät, ja tukea saa riittävästi omien tarpeiden mukaan. Myös henkilökunta on ystävällistä porukkaa, jota on helppo lähestyä ongelmia kohdatessa. Suosittelemme ehdottomasti Pikaduunia kaikille, sekä työnhakijoille, että työnantajille!

Terkuin,

Jannina & Ronja