Kerhonohjaus Pöykkölän Elohuoneen leikkipuistossa

Napapiirin Energia ja Vesi Oy toimii tänäkin kesänä Rovaniemen leikkipuistoissa järjestettävien leikkikerhojen sponsorinsa. Järjestämme avointa ja maksutonta leikkikerhotoimintaa Angry Birds-puistossa sekä Pöykkölän Elohuoneen leikkipuistossa 3.6.-12.7. Kerhojen ohjaajina toimivat 16-17-vuotiaat nuoret. Iso kiitos Napapiirin Energia ja Vesi Oy:lle leikkikerhotoiminnan mahdollistamisesta tänäkin kesänä!

Kävimme Pöykkölän Elohuoneen leikkipuistossa kyselemässä leikkipuisto-ohjaajilta heidän toiminnastaan.

Videolla Maija Määttä ja Mikael Hallikainen kertovat heidän kokemuksistaan kerhonohjaajina ja myös hieman millaista oli hakea töitä Pikaduunin kautta.

Mikael ja Maija kertovat, että heidän työtehtäviinsä kuuluu lasten leikittäminen sekä seuran pitäminen heille. Tämä kerhonohjaus on molemmille heidän ensimmäinen kesätyönsä.

Mikaelin mielestä työ on mukavaa, sillä saa olla ulkona ja tekeminen on melko vapaata. Maija huomauttaa, että työ on välillä haastavaa, sillä lasten ikähaarukka on melko suuri, ja nuorimmille voi olla välillä haastavampaa keksiä leikkejä, joiden säännöt ja idea olisi helppo ymmärtää. Parasta kummankin mielestä kuitenkin on kun saa touhuta lasten kanssa ja olla pihalla. Plussaa on myös se, että työ ole liian raskasta.

Mikael ja Maija ovat kummatkin sitä mieltä, että Pikaduunin kautta oli helppo saada töitä, ja että ohjeet työnhaussa olivat selkeät. Ei siis tarvinnut kertaakaan pohtia, mitä seuraavaksi tulisi tehdä. Mikael totesi myös, että on oikein mielellään lasten seurassa ja viihtyy ulkona, minkä vuoksi hän on tyytyväinen, että sai työn missä kumpikin on mahdollista.

Mikael ja Maija ehdottomasti suosittelisi Pikaduunia muillekin, sillä kun on helppo saada töitä ongelmitta, kukapa siitä ei pitäisi!

Tuloillaan on vielä postaus Angry Birds -puistosta ja siinäkin on haastattelua luvassa, joten pysykäähän kuulolla!

Terkuin,

Jannina & Ronja