sijaishaltija_logo_pienipikaduuni_logotyoviesti_logo

Yritysinfo

Pikaduuni-palvelun taustalla on Sijaishaltija Oy, yli 6 vuotta sijaisia välittänyt yritys. Olemme välittäneet asiakkaillemme Työviesti-palvelun kautta lähes 100 000 työntekijää teollisuudessa, henkilöstövuokrauksessa sekä opetus- ja hoiva-aloilla. Kesäduuni 2016-kampanjan aikana työllistimme yli 600 nuorta. Suosimme sosiaalista työllistämistä. Pikaduuni- palvelu antaa esimerkiksi nuorille, työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille mahdollisuuden lisätoimeentuloon.

Sijaishaltija Oy on osa VMP Group -konsernia.

Pikaduuni.fi

Pikaduuni-palvelun avulla on voit ansaita lisätienestiä ja vastaavasti löytää tekijän pienille työsuorituksille. Pikaduunit ovat alle muutaman päivän kestäviä työtehtäviä, kuten siivousta, kuljetusta, pihatöitä tai lastenhoitoa. Tehtävä voi olla kertaluontoinen tai toistuva, ja sen voi tarjota niin yksityinen kotitalous kuin yrityskin.

Näin se toimii

Ilmoittaudu palvelussa joko työntekijäksi tai hae työllesi tekijää. Henkilökohtainen asiakaspalvelijasi etsii sinulle sopivan työtehtävän tai tehtävälle sopivan tekijän, minkä jälkeen sovimme kanssasi yksityiskohdista. Vasta sen jälkeen päätät, otatko työn tai työntekijän vastaan.

Henkilörekisteri

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset rekisteri- ja tietosuojaselosteet löydät täältä:

Työnantaja-asiakkaiden tietosuojaseloste

Työntekijöiden tietosuojaseloste

Kesätyökampanjan vakuuttaminen ja työehdot

Sijaishaltija hankkii työntekijöille tarvittavat vakuutukset. Työntekijöillä on lakisääteinen tapaturmavakuutus, joka vastaa Tapaturmavakuutuslaitosten liiton mukaisen ammattiluokituksen mukaista ammattia.

Työntekijöillä on myös vastuu-vakuutus. Työntekijä voi työskennella ohjatusti tai itsenäisesti. Jos työskentely on itsenäistä (=ei ohjattua), vastuuvakuutus vastaa tehtävän työn toimialaa. Sijaishaltija Oy voi pyynnöstä toimittaa vastuuvakuutustodistuksen asiakkaalle.

Sijaishaltija Oy sopii asiakkaan kanssa työtehtävien perusteella työhön perehdyttämisestä. Perehdyttämisessä selvitetään, miten laitteita ja työvalineita käytetään ja minkälaisia suojavarustuksia on käytettävä. Asiakas vastaa tarvittavien suojavarustusten hankkimisista tai siitä sovitaan erikseen. Nuorella on oikeus kieltäytyä vaarallisesta työstä. Koska työntekijät ovat alle 18-vuotiaita, kiinnitämme erityishuomiota siihen, minkälaista työtä nuorelle voi teettää.

Nuoret eivät tee seuraavia erityisen haitallisia työtehtäviä:
– Työt, jotka edellyttävät kohtuutonta rasitusta tai huomattavaa vastuuta omasta tai toisten turvallisuudesta tai huomattavaa taloudellista vastuuta.
– Yksintyöskentely, jos työhön liittyy ilmeinen tapaturman tai väkivallan vaara.
– Työ, jossa altistutaan haitallisesti myrkyllisille aineille tai haitalliselle säteilylle.

Vaivaton palkanmaksu

Palvelumme kautta korvauksen maksu onnistuu helposti ilman paperitöitä, ja palkka on työntekijän tilillä tuota pikaa. Pikaduunarille maksetaan tehtävästä TES:sin mukainen palkka.

Yhteystiedot

Heidi Alariesto
heidi.alariesto@sijaishaltija.fi
+35845 313 3533