Duunisetelillä töihin!

Sijaishaltija ja Tampereen kaupunki lähtevät yhteistyössä etsimään työpaikkoja alle 30-vuotiaille työnhakijoille. Duunisetelin tarkoituksena on saattaa yhteen nuoria työnhakijoita ja paikallisia yrityksiä.  Duunisetelillä etsitään nuorelle työttömälle työnhakijalle vähintään 40 tuntia kestävä työrupeama, joka voidaan myös jaksottaa pidemmälle aikavälille keikkatyönomaisesti.

Yritys voi ottaa työntekijän joko suoraan omille listoilleen tai vuokrata hänet 40 tunnin ajaksi Sijaishaltijalta. Vuokratessa hinta on yritykselle 400 € + alv, mikäli työt ovat arkena päiväsaikaan. Duunisetelityöntekijä saa työstään työehtosopimuksen mukaisen palkan. Mikäli yritys ottaa työntekijän omille listoilleen, ei siitä koidu erillisiä kustannuksia.

Duuniseteli tarjoaa yritykselle oivan mahdollisuuden päästä testaamaan työnhakijoiden osaamista. Se on myös vaivaton keino hankkia lisäapua sesongin myötä kasvaneeseen työvoiman tarpeeseen. Sinun ei tarvitse myöskään käyttää aikaa hakemusten läpikäymiseen ja haastatteluihin, koska olemme tehneet sen jo puolestasi. Työntekijälle duunisetelityö on puolestaan loistava näytönpaikka, jonka kautta laitetaan jalka yritysten ovenrakoon.

Miten se toimii?

  1. Työnantaja ilmoittaa Sijaishaltijalle työvoiman tarpeesta ja kertoo minkälaista työntekijää hän etsii

  2. Sijaishaltija haastattelee työnhakijan ja etsii sopivan ehdokkaan

  3. Työnantaja haastattelee halutessaan työnhakijan ja tekee sen jälkeen päätöksen palkkaamisesta

  4. Sijaishaltija tekee työsopimuksen nuoren kanssa ja huolehtii lakisääteisistä velvollisuuksista

  5. Työntekijä tekee työt ja saa palkan

  6. Sijaishaltija laskuttaa yritystä tehdystä työstä

  7. Kartoitamme työntekijän jatkomahdollisuuden

Ota yhteyttä!

Heidi Alariesto, Sijaishaltija Oy

045 313 3533/ tampere@pikaduuni.fi